Hemma!

Wihoo, nu är jag hemma ifrån dem vi skulle åka till. Deras son fyllde 10 år så jag och Robban sprang in i en butig och köpte något spel... De tyckte iallafall att det var roligt! 
 
Jag är klar med matteläxan och har nyss städat rummet, så nu sitter jag och kollar på MTV. Så fort min syster har klätt på sig så ska vi gå ner till affären och köpa goooodis! 
Ikväll får vi en gäst + att min bror ska äta här ikväll så det kanske inte blir så mycket uppdatering... Ni kan ju komentera vilka bra filmer det finns...
Mitt Iphone-skal har gått sönder! Jag ska kolla om Robban kan beställa någon ifrån Deltaco... 
 
Haha detta över skulle ha kommit vid fem idag! Nu ska jag kolla på dumma mej 2.. men först ska jag kolla in lite bloggar osv. Till middag blev det hamburgare med pommes... 
Imorgon ska vi igentligen ha träning men eftersom det är Baskettävling så blir det inställt... 
 
Här kommer en bild på hur jag såg ut i annsiktet idag, jag har på mig ett par byxor med millitärmönster och en röd tshirt. 
 
Xoxo - Jossan
 

We ♥ It

                                    
 
     
 
     
 
Alla bilder är tagna ifrån We ♥ It
 
Xoxo - Jossan
 

Plugg istället

Igår hade vi det jätte mysigt, Micaela shoppade jätte fina kläder ifrån M&Q och skor ifrån Scorett, jag blev helt kär i dom men jag får köpa skor sen när jag fyller år! Efter att vi kollat på kläder satte vi oss på Wayne´s coffee med varsin Chail-latte. Vi bestämde att vi ska göra detta igen senare, men att vi även ska plugga. Nu ligger jag i sängen och bloggar, läser bloggar och lyssnar på ´´How to be a heartbreaker´´ 
Det var planerat att jag skulle gå på grönan men eftersom att vädret inte vill bestämma sig så hoppar jag över det och pluggar istället, samt att jag måste städa rummet igen... 
Jag måste plugga, språk, engelska och matte, sen måste jag även läsa klart svenska boken men jag hade tänkt att kolla klart på filmen först! Men matten är det mest brottom med, för den ska vara inlämnad på måndag, jag fulkomligt hatar att vi fick läxa över helgen menmen det är bara att göra den med ett någorlunda leende på läpparna! 
Nu måste jag sminka mig osv, för vi ska till ett par kompisar och fira deras son, jag måste även sälja newbody... 
Jag vet inte hur jag ska hinna med allt! Det löser sig nog, här får ni iallafall en bild på en blomma. Jag ska försöka fixa en outfit-bild under dagen!
Kanske inte den bästa bilden menmen. 
 
Xoxo - Jossan
 

Fredaaaaag!

Nu är skolan out of mind!
Haha nej, men jag önskade att det kunde vara så, dock gav våran mattelärare oss läxa tills måndag... Så jag ska plugga på det imorgon och på söndag. Träningen blev nämligen inställd så då blir det en pluggdag med lite stretch!
Jag gick ut en stund för vi har grejer och sälja för att dra in pengar till föreningen! Men det började regna så det blev att dra sig hemåt... 
Snart kommer Micaela och hämtar upp mig, vi ska t Farsta för att fika och bara prata skit. Efter det så ska jag hem för att äta och sen sooooova! 
Imorgon ska jag till stan för att gå på Gröna lund med Sofie, jag åker väl in runt 1 halv 2, innan det så ska jag plugga matte, kul va?
 
Nu ska jag bara ta det lungt den kommande timmen och kolla på en film... Coooozy.
 
Saknar mina småsyskon, men jag kommer få se dom på måndag!!
 
Xoxo - Jossan
 
 

Träning, träning, skola, skola

Ja det är typ så mitt liv ser ut just nu, igår tränade vi för första gången med våran Amerikanska tränare, hon är jätte duktig men hård! Vilket inte är något dåligt utan bara posetivt. 
Denna vecka har vi bara SO-läxa men även engelska tills nästa torsdag, så nu ska jag äta sedan ska jag plugga lite, efter det blir det att packa väskan för att bege sig emot träningen! Idag tränar jag ifrån 19.30-21.30 så jag kommer antagligen inte att blogga efterråt. 
Haha igår på träningen hände en rolig/katastrofal sak, vattnet och toan slutade att fungera och typ ingen hade fyllt på dem! Men träningen fortsatte som vanligt och vi tränade på, kullebyttor, hjulningar och rondater. De två sista måste jag verkligen öva på! Sedan körde vi fys i en timma, haha jag höll på att dö! Så nu åker jag till träningen med träningsverk i rumpan och benen och med ett stort leende på läpparna... 
En bild ifrån fotograferingen i skolan, dock var det ingen gruppbild den dagen utan själva gruppbilden hade vi idag, jag var inte så himla fixad faktiskt...
 
Xoxo - Jossan
 

Jadu...

Hej!
Det finns inget o skriva faktiskt, skolan går bra, inget speciellt har hänt förutom idag då vi hade skolfotografering men gruppbilden blev inte av för vildmarksgruppen var inte här, så jag har typ fixat mig i onödan.. 
Imorgon, har jag träning ifrån 18.30-21.30 så jag kommer kanske inte hinna skriva något men om ni följer mig på insta så blir ni mer uppdaterade! 
 
Min facelook på fotograferingen. 
Outfit: / Jeans - D&G / Tröja - Sisters /
 
XOXO - Jossan
 

Måndag

Hoppas ni haft en bra helg. Min har vart ganska bra faktiskt, men nu är det månd vilket betyder nya tag... Jag ska försöka uppdera under dagen, hörs senare för jag ska ner och äta frukost!


Facelook för dagen.

XOXO - Jossan

~rubrik~

Min dag började med att jag åt en god frukost för att sedan gå upp och packa ner alla saker till träningen, sedan åkte vi iväg. Väl framme så gick jag och Caroline ner till där vi brukar mötas men då är ingen där, jag får lite smått panik men vi går upp och jag kiksr en tjej och frågar var vi ska mötas och hon säger ute och jag har ingen aning om vart, men vi går ut ovh får se en annan tjej som vi pratar med. Efter nån minut så kommer tränarna och vi går tillsamans till springbanan. Det är bara att börja springa, efter sju varv är vi klara och beger oss upp mot träningshallen. Där tränar vi vanligt och sen vid halv två är det dags för lunch, jag och sex till sitter vid ett bord med två stora pommestallrikar! Haha, efter detta så går vi ner och tränar igen, sen vid halv fyra är det slut och alla beger sig hemåt. Jag sätter mig i sängen med datan och väntar på att Csroline ska bli klar i duschen, efter jag duschat så går jag ner och äter mackor till middag, för att sen hs en liten pratstund med mamma. Nu ligger jag i sängen och kollar på min serie... Jag ska snart gå och lägga mig för att vara så pigg som möjligt i skolan imorgon. Med andra ord så blir detta mitt sista inlägg.


Detta är en underbar väska som jag vill ha, men jag ska samla till en LV-väska istället!

XOXO - Jossan

Workout

Godmorgon alla glada!
Jag vaknade nyss och ska alldeles strax fixa mig. Jag måste även leta reda på mina träningsbyxor, dom är helt borta... 
Träningen börjar klockan tolv men man ska vara där en halvtimme innan för att stretcha och värma upp. Så vid tio ska vi äta frukost och sedan kommer jag hem vid två halv tre på eftermiddagen, jag skriver mer då om jag orkar!
Det skulle kommit upp vid 11 ! 

Tandont

Det hände en jätte läskig grej, jag låg och tittade på datsn och så helt plötsligt känns den som pm jsg har fått popcorn mellan tanden, så jag försöker ta bort den och så helt plötsligt har jsg en bit tand i handen! Usch... Aja hur som helst, vi var i Farsta C, väl där så satte vi oss på ett fik, jag tog glass, mamma tog kladdkaka och Robban tog glass. Det var gott men mäktigt..
Senare ikväll så ska vi åka tillbaka till Farsta eller om vi åker till Heron City, det återstår att se. Jag ska försöka ta bilder under kvällen.


Xoxo - Jossan







Nagelterapeut

Hejsan
/ Byxor - Gina Tricot / Tröja - H&M /
 
Enkel outfit eller vad säger ni? Haha
Planerna för grönan hände inte då det blev ändrade planer, så vi ska istället åka till Farsta C för att fira att mamma nu blivit en utbildad negelterapeut, jag har inte så mycket mer att säga så jag uppdaterar när vi kommit hem! 
 
Xoxo - Jossan
 

Lördag ♥

Sovit gott? 
Det har jag gjort iallafall, jag vaknade för ca en halvtimme sedan. Jag gick upp nästan direkt för att äta frukost, det blev frökusar, Philadelphia, mjölk. Riktigt gott faktiskt. 
 
Jag ska snart gå ner till affären och köpa grejer till lunchen som jag ska förbereda, mamma kommer nämligen hem snart ifrån ett prov som hon haft, efter det kanske vi åker till Grönan, men nu måste jag skynda mig. 
 
Bjuder på en bild ifrån We Are Sthlm! 
 
Xoxo - Jossan
 

Prison break & Mys

Kan livet bli bättre...? Haha ja det kan det fakiskt! 
 
Nu sitter jag iallafall med datan och mysskålen i högsta hugg och är redo att ha lite mys såhär på kvällskvisten. 
Till middag åt vi Faitas med lammkött, det var hur gott som helst. Jag kanske skriver mer ikväll. 
 
Annars så får ni sova gott så skriver jag mer imorgon!
 
Inte den finaste bild men den var tagen för ett eller två år sedan! 
 
Xoxo - Jossan

Vad ska man göra?

Gu va skönt! Det är fredag och helg. 
Jag kom hem för kanske en halvtimma sedan... Det visade sig tydligen att jag fick gå i den sena gruppen på språket så jag slutar fem över två istället för fem över tolv... Kul va? 
 
Idag har det varit en rätt lugn dag... Bilden var det roligaste, vi ska göra en jätte rolig grej och förhoppningsvis kommer det att bli bra annars blir det skit dåligt... Haha! 
Nu sitter jag vid datan och kollar på Prison Break, sen kommer min bror hit och ska äta middag med oss. Imorgon ska vi åka till grönan och på söndag vet jag inte riktigt vad vi ska göra...
Jag glömde helt bort att ta outfit bilder men det var samma som jag hade igår förutom att jag hade en grå tröja idag istället. 
 
Jag skriver mer ikväll. Jag är jätte trött.
Här får ni iallafall en facelook ↓
 
Xoxo - Jossan

Skolan!!

Idag börjar riktiga skolan, det är vanliga lektioner osv. Jag ahr bara tre lektioner idag, Språk, Bild och SO!! Fett chill asså... Nej men jag slutar runt 12. Jag måste skynda mig så ni får outfitbilder under dagen eller när jag kommer hem. 
 
See U later aligator!
Våran katt!
 
Xoxo - Jossan
 
 
 

Skolan!!

Idag börjar riktiga skolan, det är vanliga lektioner osv. Jag ahr bara tre lektioner idag, Språk, Bild och SO!! Fett chill asså... Nej men jag slutar runt 12. Jag måste skynda mig så ni får outfitbilder under dagen eller när jag kommer hem. 
 
See U later aligator!
Våran katt!
 
Xoxo - Jossan
 
 
 

Agnes!!!

Hej!
Idag har det varit helt okej, det började somsagt med att vi möttes vid Huddinge C runt nio, därifrån tog vi bussen t Sundby Gård. När vi väl kom fram så gick hela klassen till något ställe och så bestämde vi vad vi skulle hitta på för något, allt slutade med att vi körde brännboll och mitt lag vann!!! Efter det så var det mellis och jag kunde änligen avnjuta min goda risifrutti, sedan gick jag och Juliette bort och övade på handvolter och att stå i brygga och sedan ta sig upp igen, det gick jätte bra... om jag stod i en nedförsbacke! Haha. Efter detta så gick jag och åt med Dina och Sofie. Efter luchen så gick jag och Dina ner till stranden, och då fick jag värsta bra idén, jag gick upp på bryggan och skulle stå i brygga på bryggan! Det gick dock inte så bra, bryggan var hal så jag halkade men kom upp snabbt igen! När vi satte oss vid bordet så kom Juliettte och Matilda. Sen kom även lärarna. Jag, Juliette och Dina gick upp och köpte glass, efter glassen så var det dags att åka hem... 
När vi väl kommit fram till Centrum så gick jag och Agnes hem till henne för att byta om till träningskläder, då insåg vi dock att jag hade glömt mina skor så jag fick låna ett par utav henne! Efter vi sprang så stretchade vi utanför farfars jobb och begav oss hemåt. Väl hemma så åt vi mellis och gick upp till Agnes rum för att kolla på Prison Break, jag rekomenderar den serier såhäääär starkt! Sedan låg vi bara och slappade, åt mat kollade på tv och sedan kom Robban för att hämta mig! 
 
Nu ligger jag i sängen med datan i knät, jag har duschat, tvättat av mig sminket, tvättat annsiktet och smörjt in det! Wihååå så nu är jag fräsh! Jag har lite ångest, ska jag ha på mig shorts eller jeans??? Det återstår och se. Imorgon ska jag gå upp tidigt, vi börjar nämligen som vanligt... Men som tur är så har vi nästan alla lektioner på understa våningen vilket är super för jag komer säkerligen ha världens träningsverk imorgon! 
Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå upp och städa rummet, det ser ut som ett bombnedslag... 
 
Bjuder på några bilder ifrån idag!
När jag står i brygga på bryggan!
Finaste Juliette! Läs hennes blogg häääär!
När jag står i brygga på stranden!
Jag innan vi ska springa!
 
Skriver mer imorgon innan skolan om jag hinner! 
Xoxo - Jossan
 
 

Sundby!!!

Tjenare!
Igår på träningen så gäspade jag typ 20 gånger! Hahah helt sjukt va trött jag var. Vi övade på handvolter, flickisar, stå på händer, hopp, bygg osv. I byggen så fick jag pröva att vara topp och det var så sjukt roligt!!! Man kunde inte sluta le där uppe, dock gick det inte så bra menmen, det var första gången + att i slutet på träningen så stretchade vi och då hade jag typ bra fem centimeter kvar innan jag var nere i spagat! Det kom en ny tjej som var sjukt duktig, hon var typ som ett gummiband och va jätte duktig uppe på toppen. 
På träningen fick vi dock reda på att våran ena tränare kommer göra ett uppehåll och komma tillbax när hon har tid osv. 
Jag är helt slut i kroppen och idag så ska jag ut och springa med Agnes igen, haha jag undrar hur det kommer att gå. Vill man ha en fin kropp så får man göra det som krävs. Jag ska även äta där så det kommer inte bli så många inlägg idag. Och jag hinner inte göra några tidinställda inlägg... 
 
Vi ska mötas vid Snäckan i Huddinge C klockan 9 så vi ska väl åka hemifrån vid halv.. Vi ska somsagt till Sundby och leka... Jag föreslog en jätte bra lek som heter sola och bada! Dock kommer jag inte bada men sola kanske jag kommer göra... Jag skriver mer ikväll eller imorgon. Jag ska ta många bilder. 
 
Här kommer några outfit-bilder iallafall
 
/ Tröja - vet inte / Tjocktröja - Hollister / Byxor - D&G /
 
Xoxo - Jossan

Träning

Nu ska vi alldeles strax åka till träningen som kommer att vara mellan 17-19 i Haninge, jag kommer inte skriva efter att jag tränat för jag kommer nämligen hem vid halv åtta och då ska jag äta, duscha och fixa inför morgondagen. 
 
Imorgon ska vi till Sundby och vara där fram tills klockan tre. Vi ska mötas vid Huddinge C klockan nio redan!!! Usch inte roligt. O vad ska vi göra där? Jo leka... 
 
Nu måste jag sluta! 
Ha det bra så skriver jag imorgon! 
 
Med denna bild säger jag god natt! 
 
Xoxo - Jossan
 

Ändrade planer...

Jag kom hem ifrån skolan för cirka en halvtimme sedan.. Nu sitter jag i sängen och kollar på Teen Mom 2, jag skulle ju ha fixat maten men tydligen skulle mamma göra den under tiden jag och Caroline är på träning. 
Jag har lite panik, igår var jag och sprang med Agnes, vilket vi kommer göra varje tisdag/tordag eller båda dagarna men fösta gången är alltid jobbig och det har nu gjort att jag är helt slut i kroppen... Plus att jag har ont i fötterna av att gå i platta skor... Hur ska detta sluta? 
 
Jag har betsämt mig för att köra stenhårt med träningen osv, dock måste jag verkligen sluta med godiset.. Det går inte så bra... Äta nyttigare går bra men just det här med godis är ganska svårt, haha. Menmen jag får skärpa mig och bara äta godis på lördagar så kommer det nog att funka. Så från och med imorgon ska jag inte äta något godis förutom på lördagar och då ska jag bara äta godis mellan klockan 13.00-15.00! Beach 2014!!! 
 
Bilden tagen ifrån We♥It
 
Xoxo - Jossan
 
 

Andra skoldagen + outfit

God morgon, jag har nyss vart nere o ätit frukost, det blev samma som igår, havregrynsgröt med juice. Idag kommer det att bli yttligare en slapp dag, vi ska typ bara leka och prata i klassen. Så jag har inte mycket att säga. 
Jag ska gå till skolan om ca en halvtimma så jag har lite tid för att packa osv. När jag kommer hem blir det att byta om till träningskläder och laga mat för att sedan åka till träningen. 
 
Tänkte bara slänga in några outfit-bilder. 
 
/ Tröja - H&M / Shorts - Gina Tricot, samma som igårr / Smycken - We are Sthlm /
Ursäkta för den dåliga bild kvaliten. 
 
Xoxo - Jossan

Skoldagen...

Hellu, hoppas att eran första skoldag var bättre än min...
Nej men min var väl helt okej, bara det att jag inte insett förens vid klockan 11 att vi faktiskt ska gå i skolan ett år till. Det var lite deprimerande menmen jag gillar skolan och ska göra det bästa utav situationen! 
Jag började somsagt klockan 10.00, sen pratade vi lite, gick i genom scheman mm, efter det hade vi en rast, sen lekte vi några tråkiga lekar efter det åt vid 12.00 vi sen pratade vi för att sen sluta vid 14.00. Efter skolan var jag med Agnes för att sedan springa. Efter springturen gick vi hem till henne, stretchade o sedan gick jag hem för att platta håret och vänta på att maten skulle komma så att jag skulle kunna få duscha av mig. Maten kom vid fryra-tiden, då packade jag upp allt, gick ut med hunden och tog en snabbdusch. Jag började med maten som skulle bli köttbullar i paprikasås m. pasta. Det blev riktigt gott faktiskt. Nu sitter jag framför datan och ska fixa lite i almenackan i väntan på att Svenska Hollywood Fruar ska börja! Om jag längtat! 
 
Imorgon börjar vi klockan nio och ska typ inte göra något alls, jo vi ska leka lekar... Snacka om brist på saker att göra... Nej nu ska vi vara posetiva!!! 
 
Detta blir nog mitt sista inlägg för jag kommer inte orka att skriva mer ikväll. 
Bjuder på en bild ifrån tidigare idag när vi skulle ut och springa. 
Följ mig på insta vettja! @jossanbornholm ← heter jag där.
 
Godnatt!
Xoxo - Jossan
 

Första skoldagen + outfit

Hejsan alla glada! Eller nej ni kanske inte är så glada pga att det är fösta skoldagen för många men jag är iallafall glad :)
 
Min morgon började med att jag gick upp 7, sätte på mig pyamasbyxor o sedan gick jag ut till min syster för att fixa håret, sedan fixade jag kläderna, sminket o efter det gick jag ner och åt frukost. Nu har jag nyss tagit outfitbilder som kommer upp om några minuter samt packat inför efter skolan. Jag och Agnes ska nämligen ut och springa + stretcha. Sen ska jag gå hem, jag måste vara hemma innan 16.00 för då kommer matkassen. 
Om ca en halvtimme ska jag gå till skolan! 
Fatta, vi kommer vara äldst... 
Jag skriver mer när jag kommer hem.
 
Tröja - Lindex / Shorts - Gina Tricot (min systers) / Smycken - We Are Sthlm, Dina, Nyckel /
 
Xoxo - Jossan
 
 

Kvällen

Har ni haft en bra dag/eftermiddag?
 
Jag har haft en rätt så hyffsad dag. 
 
Imorgon börjar skolan, vad ska man säga? Jag tycker väl att de både är roligt och lite tråkigt. Roligt är det ju för att man kommer o träffa sina kompisar, man får rutiner. Det är väl typ allt, antar jag... Nej men något mer finns det säkert dock inget jag kommer på. Tråkigt, jaa... Här finns det ju mycket att säga, nej men det är väl mest all press man får på sig av lärare. Alla prov osv... Sen är de ju att gå till skolan när det regnar, snöar och är kallt. 
Vi ska ju få några nya till vår klass samt en ny klassföreståndare, så det har man ju att se fram emot. 
 
Lillsyrran är nere och lagar mat, jag tror att det blir pannkakor faktiskt. Jag hade föreslagit Pizza Hut men det ville ingen gå med på så då blev det att Caroline gick ner till affären för att köpa saker. 
Mamma har nyss målat mina naglar med något som heter Gel Lack, o herre gud va svårt de va att arbeta med. 
Nu ska jag packa det sista för morgondagen. 
 
Våran underbara Kajsa!!
Bilder på jackan kommer imorgon.
 
Xoxo - Jossan
 

Nya tag helt enkelt...

Go´morron! Hoppas ni sovit bättre än vad jag gjort :)
 
Som rubriken lyder så ska jag ta tag i bloggen, ni kommer nu att få ta del av mitt liv som kommer att bestå av följande, träning & skolan. 
 
Jag går somsagt på Cheerleading och i den sporten ingår dans, gymnastik och akrobatik. Jag går i Haninge Cheer Elite i lagen Cyclones. Jag har snälla och duktiga lagkamrater samt jätte duktiga tränare! I år kommer vi även att få en tränare som kommer ifrån Amerika. Detta kommer bli ett super spännande år. 
Jag kommer träna två gånger i veckan, på onsdagar & Söndagar. Jag kommer uppdatera om träningen när den börjar som vanligt, vilket är på onsdag.
 
Jag går sista året på högstadiet och snart är det dags att välja gymnasium, jag vill komma in på några speciella skolor, jag kommer inte säga vad de heter än men det kommer. Och om jag ens ska ha en chans att komma in på dem så måste jag fokusera på skolan. Så ni får ha förståelse för om uppdateringen blir lite knasig ibland, men jag ska fösöka förvarna innan. 
 
Detta var lite om mig och jag hoppas att de inte lät för ointressant. 

Igår städade vi hos pappa för att mamma sen skulle komma och hämta upp oss. Hon och Robban hade vart på landet o varit på Ullared (!) o handlat. Då kommer mamma hem med en röd jättte fin jacka. Ni får en bild senare idag. Jag fick även trosor därifrån. Som ni kanske minns så köpte jag en kappa för inte så länge sedan, jag har dock knappt använt den för att jag tycker att den är för lång, så idag ska jag kolla med mamma om vi kan åka till Farsta o köpa tråd. Sen ska vi kolla om vi kan beställa en väska som jag jätte gärna vill ha, men jag har beslutångest, hjälp mig!!! 
 
Nu på morgonen har jag inte gjort något speciellt faktiskt, jag vakande runt nio av att mamma väckte mig, sedan gick jag upp och tog en dusch o tvättade håret och flätade de, så nu ser jag väldigt rolig ut, efter det så skypade jag med en klasskompis. Sen började min mage att kurra så jag gick ner för att äta frukost. Efter frukosten gick jag upp igen och klädde på mig. Nu sitter jag vid datan o bloggar, samt kollar på tv. De finns dock inte bra program... Dina ska komma mellan 14-15 så jag har lite tid på mig att städa osv. Hon ska sova över här tills imorgon för att vi sen ska gå till skolan. 
Jag börjar klockan 10.00 med samlig i ljushallen och sen ska vi hälsa på klassen och köra några lekar?... 
 
En text om mitt sommarlov får ni lite senare. Skulle jag skriva det nu så skulle ingen orka läsa den här texten...

Alla bilder, tagna ifrån google
Vilken???
 
Xoxo - Jossan
 

Bättre uppdatering!!!

Hejsan, hoppas ni alla har haft en underbar sommar, för det har nämligen jag haft. Jag har fortfarande en dag kvar på sommarlovet o jag lovar att det kommer bli bättre uppdatering då skolan börjar! 
 
 
 
Xoxo - Jossan