Outfit + gårdagen&idag

Igår - Ja vad ska man säga om dagen, det hände mycket, jag höjde mig i engelska! Från D → C. Annars var det      bara en helt vanlig dag. Jag orkade inte skriva men... jag tog en outfit bild! Omg! Va jag e duktig :)
Halsband-Albrekts guld, Linne-H&M, Shorts-Gina tricot, Skor-DinSko, Klocka-Axcent Of Scandinavia

Idag - Hände inte mycket heller, jag gick hem med Juliette och vi gick ner till coop och köpte glass. Nu ska jag vara lite social :)
Här är jag när vi går hem ifrån coop, det är locket till glassen som ligger i påsen...
 
Xoxo / Jossan

Med Dina

Hejsan! 
 
Nu sitter jag vid datan och Dina ligger på sängen och sover. Vi har nyss drukit en kopp Chailatte och stretchat :) 
 
Snart kommer Robban hem med lite ingredienser till att laga pannkakor med och sedan blir det att äta och åka till träningen. Gosh... jag är såååå nervös... Jag skriver hur det gick imorgon. 
Nu ska vi bara vila och sedan gäller det. 
Någon rolig staty ifrån Göteborg. 
Xoxo / Jossan
 

Träning

Hejsan, hoppas alla har sovit gott :) 
Själv sov jag jätte gott och ´´nackspärren´´ jag hade har försvunnit, nu har jag bara träningsverk i rumpan, detta får man när man stretchar ouppvärmd... 
Igår åt vi rester ifrån mammas pizza, sedan övade jag att stå på händer och falla ner i brygga men det gick inge bra då våran matta inte ville sammarbeta. 
 
Idag ska jag vara med Dina, vi ska nämligen gå och träna, jag berättar med om träningen på torsdag, då jag inte kommer att kunna uppdatera efter. Den slutar nämligen 21.00...
 
Vad ska jag göra annars då? Jo jag ska vara i skolan och bara ha det trevligt, man får tänka posetivt, detta är den sista skolveckan! Sedan är det bara en massa halvdagar osv. Jag ska möta upp Emma vid min korsning runt kvart i åtta :) Ni kanske får en outfitbild senare, ja jag vet jag är är dålig på att ta det men jag ska försöka bättra mig. 
 
-Vad ska ni ha för er då :)?
Kanske lite oskarp men denna ↑ bild tog jag i sommras :) Det var svårt då krabban rörde på sig heeela tiden...
Xoxo / Jossan

Pink!

Hejsan :) Hoppas ni är glada denna fina dag! Sälv är jag på jätte bra humör, jag lyckades stå på händer och sedan gå ner i brygga idag på idrotten, nu behöver jag bara ha fart och sedan så kan jag göra en spagathandvolt :) 
Idag hände inte så mycket, Lalah kom hem till mig och vi hade jätte mysigt, tyvärr kunde hon inte stanna så länge men man ska inte tänka så utan hur trevligt man hade under tiden. Sofie skulle ha följt med men tyvärr kunde hon inte, så hon och jag får hitta på något en annan dag! 
Snart kommer min syster hem ifrån ridningen och då ska jag börja med maten :) Ska bli spännande och se vad det kommer att bli...
Nu ska jag bara göra halva hemkunskapsläxan och så gör jag resten imorgon på håltimmen. Sedan är alla läxor klara! Vi kommer antagligen inte få fler.
Nu ska jag ut och öva på roliga saker.
Ses senare :
Detta är antagligen morgondagens outfit!
Xoxo / Jossan

Godmorgon på er!

Hoppas ni sovit gott?
Jag har sovit gott men vaknade upp med världens största träningsverk och jag har ont i nacken osv. 
Mina planer idag är inte mycket till ära då mamma är borta så kommer jag få sysselsätta mig själv... Jag ska baka, måla naglarna, skriva det sista av bilden och bara ha det mysigt. 
Snart börjar jag skolan men jag ska ha sällskap med Emma och hon kommer inte förens 07.35 :) Så nu ska jag fixa det sista på engelskan och sedan så blir det att gå till skolan med ett leende!
Ni får ha en fortsatt trevlig dag så skirver jag mer när jag kommer hem ifrån plugget ;)
Xoxo / Jossan
 

Godnatt på er!

Hoppas ni har haft en bra dag, själv år vi hemmagjord pizza idag som min mamma hade gjort och sedan fixade jag köket :) Nu sitter jag här vid datan och gör inte något alls, alldeles strax ska jag stretcha en halvtimma och sedan blir det att kolla på top model! 
Jag vill bara säga godnatt då detta kommer bli mitt sista inlägg för ikväll, men vi hörs imorgon, innan eller efter skolan återstår att se :)
En bild på lilla jag! 
Xoxo / Jossan

Nu börjar det!

Tjenare, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft tid eller lust. Jag har vart hos pappa i två veckor och nu så ska jag vara här hos mamma i ca 7 veckor !!! Förstå va roligt, självklart är det roligt hos pappa också men nu känns det som om sommarlovet redan har börjat! Jag ska ha jätte roligt i sommar, men mer om det senare... 
Jag har haft öppet fönster i två veckor (kanske inte så intresant) och eftersom det är pollensäsog så är mitt rum är fullt med pollen, eller inte hela rummet men den delen som är närmast fönstret. Veckan är ganska lugn, bara en engelska uppsats till imorgon om en bok och sedan en bildinlämning. 
Kvällen ser även den lugn ut, ska väl plugga lite, uppdatera några saker på telefonen osv, sedan stretcha och STÄDA! 
Jag uppdaterar mer ikväll om jag hinner :)
En bild som jag tog i sommras!
 
Xoxo / Jossan

Shopping i Farsta Centrum

Hallojsan allihopa! Hoppas ni har haft det jätte bra under denna soliga söndag :) 
 
Min dag började med att jag gick upp satte på mig träningskläderna och väntade på att Emma skulle komma till mig, vi hade nämligen fått en uppgift på gympan att vi ska springa max upp för en backe för att sedan jogga ner, detta skulle man göra 6x2 alltså tolv ggr sammanlagt. Efter det så gick jag upp till mig för att ta en snabbdusch och sen åka till Farsta Centrum med familjen, vi skulle nämligen köpa nya träningskläder till mig. Vad det är för kommer jag hålla hemligt då jag inte vill ha en massa påhopp eller negativa komentarer osv. Men när jag är redo att berätta så kommer jag naturligtvis säga det samt ändra bloggen så att den är en del av det. 
I Farsta köpte vi somsagt kläder till mig, bilder kommer nu i slutet av inlägget (: Samt två andra saker :)
Efter shoppingrundan så åkte vi till ett par vänner som nytt fått en liten bebis, jag fick såklart hålla honom, men precis när han somnade så skulle vi hem... Visst är det typiskt? 
Ja och nu sitter jag här hemma vid datan och ska snart hoppa in i duschen igen för att tvätta håret mitt, sedan blir det tacos till middag, mumsmums! 
Det var allt jag hade idag, de kommande två veckorna kommer det att bli dåligt med uppdateringar men jag kommer att försöka att blogga via appen...! 
Här är allt + chailattepulver. Från vänster - Två Craft-t-shirts en korallfärg och en vit, SOC-träningsbyxor, Kaffemugg ifrån Espresso House.
 
Muggen på nära håll
 
Lite suddig men ni ser ;)
 
Xoxo - Jossan
 
 
 


Gårdagen & Idag

Igår - Caroline tävlade i RM i cheerleading, det gick jätte bra de kom på 10:de plats detta var dock för att de tävlade emot Sveriges bästa Cheer-lag. Twister vann i alla grupper, dvs Miniorer, Juniorer Nybörjare samt Miniorer, Juniorer Förtsättning de vann även ett pris för att dem var så avancerade i programet. Det var väldigt spännande att se hur de rörde sig, tyvärr vinglade Caroline till och de fick dem avdrag för men att hon rätade på sig och spände sig för att komma upp fick det pluspoäng för. Men för att summera hela dagen så gick det fort och var både rolig och spännande. Varför ett sådant nybörjarlag var med i RM var för att dem blev inlottade så 1 MÅNAD innan tävlingen fick dem reda på detta. 
Bra jobbat Cyclones <3:) 
 
Sähår såg det ut när min syster gjorde bygget stjärna (shest) 
 

Idag - Ska vi fira min syster, hon fyller igentligen år den 15/5 men eftersom vi har skilda föräldrar då firar vi dubbelt och då fick det bli innan födelsedagen (: Nu på morgonen fick hon pengar och på eftermiddagen vet jag inte riktigt vad hon kommer få. 
Igår hade jag på mig svarta nylonstrumpebyxor, svart kjol ifrån H&M, svart shorta ifrån Sisters, en färgglad väska ifrån Spanien, Vit klocka ifrån Axcent of Scandinavien, skor från Versace. Det var allt, tyvärr glömde jag att ta bild på det, men förhoppningsvis hinner jag ta foton på dagens outfit.
Mina planer annars ser ut: Bädda sängen, duscha, ta fram kläder till festen, göra läxor om vi har några, sedan bara koppla av : ) 
Jag glömmer att det är lördag idag, jag tror att det är söndag..
 
Ni får ha en underbar dag så uppdaterar jag lite senare! 
Xoxo / Jossan

tävlingen börjar!!!

Nu sitter halva släkten och väntar på att tävligen ska börja, jag kommer inte kunna uppdatera under tiden men det är paus vid två halv tre då kan jag kanske tillochmed lägga upp bilder, men annars får ni hålla ut tills ikväll eller imorgon. Det är allt jag hat att säga och hoppas ni får en fortsatt trevlig dag :) kolla på tävlingen : www.cheer2013.seIngen bild tyvärr :/Xoxo / Jossan

I bilen

Detta är ett tidinställt inlägg


Jag vill önska alla en god morgon och hoppas att alla kommer få en super bra dag :) Nu sitter jag antagligen i bilen med hela min familj påväg till Nyköping där min syster ska tävla! Nu hejar alla på Haninge Cheer Elite! Hoppas att dom vinner (: 
Jag har inte så mycke mer att säga men ha en bra dag så kommer mera inlägg upp! 
Xoxo / Jossan

Klippt gräsmattan

Idag har inte jag gjort något, eller ja som rubriken lyder så har jag gjort en sak, nämligen att klippt en av våra tre gräsmattorna som vi har. Det var lite tråkigt men jag blev klar med ena och gör dom andra två i helgen eller något liknade... 
Nu ligger jag i sängen och har nyss kollat på Tonårsbossen och nu står Hela England bakar och efter det ska jag se Undercover mums, ni vet man måste ju planera vad man ska titta på. Jag och familjen åt på O'learys på Heron city och efter det fikade vi :) 
Imorgon kommer det inte bli så mycket uppdatering eftersom vi ska upp klockan 05.00 am för att skjussa min syster till Cheerleadningen för att hon ska tävla och efter det ska vi ut och äta middag, jag kommer självklart ta bilder så ni får se hur det såg ut antingen kommer de upp imorgon kväll eller på lördag Outfitbilder kommer även också upp imorgon!
 
 
En bild som jag tog med Anna (: 
Ha en bra kväll! Xoxo / Jossan

Nya tag och ny blogg!

Detta är jag, Jossan. Jag är en 15-årig tjej som bor i huddinge, har har 4 syskon varav ett har samma mamma och pappa, ja jag har skilda föräldrar och bor 14 dagar hos mamma respektive pappa, I min blogg kommer ni att få följa min vardag samt ta del av foton jag tagit under veckan. Jag kan tyvärr inte lova att jag bloggar... bra... men jag ska försöka, det kommer dock bli bättre när sommarlovet börjar då det är mycket i skolan just nu (: 
Det är copyright på allt i bloggen och om ni vill använda er av något så får ni kontakta mig eller kika eller maila mej på: kik: jossanbornholm. Mail: [email protected] 
Hoppas ni kommer stanna och följa min vardag :) 
Xoxo Jossan