Första dagen på sommarlovet!

Go´morron!
 
Jag kan inte fatta att det är sommarlov än.. På skolavslutningen hade jag på mej en svart klänning och lockat hår. Jag har tyvärr ingen bra bild. Men någon ska jag väl hitta men jag lägger upp den senare!
Igår hade jag jätte roligt, dock var det väldigt långa köer osv, så man hann inte åka så mycket. Men imorgon ska jag och Dina antagligen åka till Grönan igen för att se på Petter när han uppträder och då hoppas jag att vi kan vara där tills det stänger! Men först måste jag kolla vilket väder det blir osv.
 
Jag vaknade vid 12. Då gick jag och Dina upp för att äta frukost. Förs var det tänkt att äta Amerikanska pannkakor men jag har inte lust till det + att sirapen är slut så det fick bli rostade mackor med skinka och ost! Under frukosten så kollade jag och Dina på Magic Mike, den filmen var helt okej. 
Nu sitter jag här och ska snart kolla på Kourtney & Kim i New York, jag gillar dessa serier. Min syster kommer snart hem ifrån stallet så jag ska vara hemma då hon inte har någon hemma nyckel... 
 
Jag uppdaterar mer lite senare!
 
Xoxo - Jossan

SKOLAVSLUTNING!!!!

Nu sitter jag i klassrumet och får mina betyg utdelade! Snart beger jag och Dina + familjen + min syrras kompis emot Gröna Lund för att spendera dagen/kvällen där. Men först ska jag och Dina gå till min syster där det bjuds på fika, mums...  
Dina ska därefter spendera natten här och sedan blir den en Amerikansk fruksost!
Jag har inte så mycket mer att skriva! 
Ha ett bra SOMMARLOV så hörs vi imorgon :) 
 
 
 
 
 
           
 
Xoxo - Jossan

Dagen + Outfit

Dagen blev inte som planerad, efterson det hade regnat så mycket så tyckte läraren att vi skulle skippa att åka till Flottsbro! Alla blev förstås glada, man kunde välja att gå hem och att stanna och titta på film i skolan, jag och några till gick till ICA Kvarnen för att hyra en film som hette Djimbo.. tror jag.
Efter det så gick jag hem till mamma för att hämta sakerna till skolavslutningen! Sedan ringde jag mamma och sa att det kanske inte var någon bra idé med att göra naglar då vi har träning på onsdagar så vi bestämde att vi ska lägga naglarna åt sidan ett tag.
Nu väntar jag på att pappa och alla andra ska komma hem ifrån simmhallen. Jag gillar inte att bada då det kliar på hela min kropp :(
Jag uppdaterar kanske ikväll annars skriver jag imorgon!
Outfit ↓


Tröja - MQ, Tights - H&M

Xoxo - Jossan

Regn ute

Go´morgon. Hoppas ni har sovit gott! 
Jag har sovit ganska bra faktiskt. De är så typiskt att det ska regna när vi ska ha klassdag ute. Vi ska somsagt till Flottsbro. Jag ska be Juliette att ta en outfit-bild ;) 
Det var allt ifrån mig då jag redan skrivit vad vi ska göra idag, men jag skriver när jag kommer hem!
En bild ↑ som jag tog på fotokursen förra året.
Xoxo - Jossan

Sommaruppvisning + shopping

Hejsan! 
Ni som bor i Huddinge har hört och sett åskan och blixten , jag vet inte om det åskade i andra delar av landet. Idag har jag gjort ganska mycket, vi åkte till Haninge Centrum för att äta på McDonald's där träffade vi Jessica, min Cheer-kompis och hon följde med oss till träningen.
Väl i hallen så började vi att värma upp sedan började vi att öva till programet. Vi var jätte duktiga och alla andra lag var också bra! Efter uppvisningen så pratade vi med tränarna som sa att all information om nästa säsong kommer komma upp på facebook osv. Jag fick även ett par Cheer-skor. Dem är så himmla sköna, de känns som om man har stumpor på sig. Min syster fick också skor. 
Nyss åt vi middag, det blev korv... Den maträtten gillar jag absolut inte! 
Imorgon ska hela klassen mötas vid Snäckan i Huddinge Centrum klockan 09.55 för att sedan ta bussen till Flottsbro för att umgås, vi kommer hem vid 15.00 och sedan ska jag kanske fixa naglarna inför skolavslutningen, samt hem till mamma för att hämta allt som jag ska ha till den speciella dagen. Jag skulle ha serverat på 9:ornas bal men eftersom jag inte kommer träffa pappas familj på typ 5 veckor så ska jag spendera kvällen med dem. Jag är skyldig mina syskon all min tid då läxorna tagit för mycket tid. Detta resulterar i att jag inte har kunnat vara med mina syskon...
 

↑  Mina vackra skor som vi köpte!   ↓         
 
Med detta inlägg säger jag go´natt! 
Xoxo - Jossan

Brände mig

Hejsan, hoppas alla har sovit gott!?
 
Själv sov jag helt okej faktiskt, jag vaknade av alarmet som pep... Jag åt frukost vid tio och sedan gick jag upp och plattade håret. Men då brände jag mig såklar.. SÅ himmla typiskt, jag är nu helt röd om lillfingret. Syrran hoppade nyss ur duschen och då ska jag platta hennes hår, efter det ska vi fixa oss iordning till sommaruppvisningen som vi har...
Jag är sjukt nervös då jag har problem med hoppen + att jag måste spänna mig mera. Men efter idag så har vi inga fler träningar eller jo men dem är inte obligatoriska, men på dem kommer man att kunna öva på gymnastik osv. 
Jag har varit jätte duktig och gjort ett sommarträningsprogram till mig och min syster, jag ska verkligen försöka att hålla detta! Efter sommaren så ska jag kunna gå ner i spagat och kunna göra skorpionen :D
 
Bild på mitt hår ↓
Kanske inte den bästa bilden men jag ska ta en bättre bild någon annan gång ;)
 
Xoxo - Jossan

Shopping

Hejsan, nu sitter jag vid datan igen... 
Nejmen jag har ju vart i Farsta och klippt mig, jag måste rekomendera Salong Ma Griffe, dem är jätte trevliga och det är inte alls dyrt, klippning för barn upp till 15 år - 250-280 :- för vunxna kvinnor kostar det mellan 290-360.
 
Sedan köpte jag en plattång, från märket GHD, detta märke har alla frisörer och det var den ända som fick mitt hår att se bra ut. 
Här kommer bilderna på den, i själva kartongen fanns det en liten väska till tången och två klämmor. Allt var jätte fint och enligt frisörerna så kommer den att hålla jätte länge, de har använt sin i fyra år varje dag och den fungerar jätte bra. Den var pretty dyr och om ni vill veta priset så får ni söka på google då jag inte vill gå ut med hur mycket den kostade.
Här ↓ ser ni hur den ser ut, vad som finns i osv.
 
 
 
 
 
Jag lägger ut en bild på mitt hår imorgon! 
Xoxo - Jossan

Fixfix

Ja, jag har nyss duschat håret och för en stund sedan åt vi frukost... 
Först var det tänkt att jag, mamma och Robban skulle till Grönan men det blev inte av då det är massa folk i stan idag, så då bestämde vi att vi åker till Farsta Centrum. Jag ska klippa mig, jag ska be dem ta en före och efter bild!  
Sedan måste jag köpa en plattång, min gick sönder och då fick jag en utav Maria men den sliter av en håret :( Det blir antagligen Björn Axén eller Babyliss... Vilken är bäst? 
Jag kollade runt på Åhléns hemsida och plattängerna kostar runr 600-800 kronor. Det är ganska dyrt, så vi åker nog till Media Markt och köper en billigare plattång där men samma märke. 

Babyliss →
Björn Axén →
 
Bilderna ovanför är tagna ifrån google!
När jag kommer hem så tar jag en bild på allt!
Xoxo - Jossan

90210

Nu ska jag gå och lägga mig.
Ikväll åt vi på O'learys, efter det så gick mamma, jag och Robban och satte oss på ett café där vi spelade lite Candy cruch! 
Jag har nyss tittat på 90210 och säger med detta inlägg godnatt!
     En bild från förra gången vi var där :)
Xoxo - Jossan

Inget att göra

Just nu sitter jag vid skrivbordet med en Chai-latte i handen och bloggar :) 
Idag har jag typ inte gjort något, jag var ute och solade i ca en halvtimme sedan gick jag in och tittade på någon film. Mamma kom hem ifrån hennes kurs vid fyra tiden och vid fem tiden så åkte hon iväg för att jobba lite i lokalen. I helgen ska hon nog klippa mig och sedan innan skolavslutningen så hoppas jag att hon kan fixa mina naglar! Men det återstår att se... 
Caroline och hennes kompis gick till någon annan kompis, Robban jobbar så med andra ord är jag själv hemma... Vi får se vad/var vi äter ikväll men hur som helst så uppdaterar jag innan jag går och lägger mig. 
 
Inatt så drömde jag att jag kunde göra skorpionen, men det kunde jag förstås inte när jag vaknade... Jag skrev ibörjan av veckan att jag skulle skriva om sporten men jag gör det någon annan gång. Jag tränar iallafall på onsdagar - 19.00-21.00 och söndagar - 15.00-17.00 
 
Nu ska jag sätta mig och göra ett träningsprogram som jag ska börja med under sommaren :)
           Bilden är tagen ifrån google, detta är skorpionen ↑
Xoxo - Jossan

Soligt

Go´morron!
Just nu ligger jag i sängen men jag ska snart upp och göra lite frukost, vi måste ta slut på mjölken så jag tror jag får göra en liten brunch. Möjligt vis blir det pannkakor. Jag ska förs kolla klart på tv... 
Efter brunchem ska jag sätta på mig bikini och shorts för att gå ut och sola! Nu ska jag bli jätte brun inför sommaren! 
 
Xoxo - Jossan

Bästa!

Jag har haft en helt underbar dag, den började med att hela familjen utom Jeff och mamma åkte och hämtade Sofie vid 10, sedan åkte vi in till grönan för att spendera hela dagen där, jag har nyss kommit hem och jag har ont i fötterna och halsen funkar typ inte! 
Jag berättar mer imorrn + bilder (:
 
Xoxo - Jossan
 

Tagga GRÖNA LUND!

Hejsan, igår hann jag inte uppdatera något, jag var på Skansen med klassen, sedan åkte jag till Juliette där vi solade och sedan hem för att gå på träningen. Vi tränade till sommaruppvisningen osv. Vi ska göra sjuuuukt många hopp men det kommer bli roligt, de e världens bästa lag!!!

Idag ska jag, Sofie, Caroline, Sabina åka till Gröna Lund, det ska blir riktigt najs (: 
Outfiten blir Shorts och ngn tröja, vi kommer ta bilder på Grönan så det blir fler bilder när jag kommer hem, men nu ska vi snart åka! 
Vi ses senare Bitches!
 
Xoxo - Jossan

Slut

Hejsan, hoppas ni har haft en bättre eftermiddag än mig? 
Min är har inte vart dålig men bara jobbig. Det känns så värdelöst att gå i skolan de här sista dagarna, i måndags ''lekte vi typ, som ni kunde läsa om i föregående inlägg'' idag lekte vi också, svenskan var igentligen den ända lektionen där vi gjorde något och typ NaMa, det var allt sedan lekte vi på idrotten igen och kollade film på resten av lektionerna samt att det var en timmas håltimme då vi inte hade någon engelska. 
Imorgon ska det också bli en slapp dag, vi har nämligen klassdag dom här dagarna innan sommarlovet och då ska vi till Skansen imorgon, man ska ha med sig matsäck samt lite pengar. Jag är lite taggad faktiskt, jag ska ha med mig pengar så att jag kan gå på akvariumet, man ska vänta länge tills alla andra har gått så man kan få vara med Lemurerna :D Jag älskar de små aporna. 
Jag tar antagligen med mig kameran eller så fotar jag med min mobil, det återstår att se... Men bilder kommer ni att få iallafall!
Nu ligger jag i sängen och har nyss läst ut SYSKONKÄRLEK den boken var väldgt bra faktiskt...
Som rubriken lyder så är allt i skolan slut, nu har jag verkligen inga inlämningar kvar, boken är slut och vi har inga mera hela dagar som innebär att vi måste sitta vid en bänk och läsa eller lyssna på tråkiga lärare. Den ända läraren jag kommer att sakna är Gunilla! Hon är den bästa läraren i världen.
Det är dåligt för vi får sommarlov så seeeent, liksom den 12 Juni, det är helt sjukt... 
Jag är heeeeelt slut i kroppen, jag orkar inte ens laga mat, så vi får hoppas att Robban inte kommer hem alltför sent. Caroline kommer väl snart hem ifrån ridningen och då ska jag ge honom en signal. 
Nu har jag inget mer att skriva, jag kommer göra lite tidinställd inlägg då jag inte kommer ha någon lust att skriva inlägg på bloggen när vi har skolavlutning, men en bild kommer väl upp den dagen... Så just det inlägget kommer det inte vara någon bild i.
Outfit: Tunika - LINDEX, Tights - H&M, Klocka + smycken - Acxent of Scandinavia + En kompis, Albrekt.
 
Xoxo - Jossan
 

Hemma

Hejsan, jag kom hem för ungefär en timma sedan.. Dagen har varit soft, på tyskan såg vi på film, på idrotten spelade vi brännboll, på matten var vi ute och på so:n så vi på film... Ahhhahahah vi kan lika gärna vara lediga.. Imorgon blir det väl en lika soft dag... Om jag blir klar med svenskan så får jag sovmorgon till typ tio :D Men jag tror nog att jag går till skolan, jag måste det om inte min syster lånar ut sin data, för min har inte word microsoft... 
Aja jag skirver senare
Xoxo - Jossan

Skolan...

Hellu, nu bär det av emot skolan för att bara gå några timmar, jag slutar nämligen 14.10 så de e skönt. Jag har inga speciella planer för idag mer än att plugga lite svenska och sedan öva på Cheer-dansen. Jag måste även visa er vilka söta short vi köpte på RM, jag hade inte börjat då. Men det var då jag fick förfrågan så då köpte vi ett par :) 
Jag sa igår att jag skulle berätta om sporten men det får jag göra ikväll istället. Jag hinner och orkar inte nu... 
Mamma ska komma till skolan för att prata med en lärare om en sak, och det blir lite akward, känner jag. Menmen vad ska man göra, de är ändå sista lektionen... 
Sen KANSKE jag ska plantera ett träd :D Detta skriver jag också mer om när jag kommer hem ifrån skolan!
Ha en superdag! 
Xoxo - Jossan

Träning + Tacos

Hallo.
Jag kom hem för en timma ungefär det första jag gjorde var att hoppa in i duschen och tvätta av mig och sedan rakade jag benen, så nu är jag fräch. Sporten jag har börjat på är... Cheerleading, jag är huvudbas/framperson. Jag skriver mer om sporten i ett annan inlägg.
Jag har nyss ätit tacos! Det var så himmla gott. Imorgon måste jag bli klar med Svenska saken... Eller igentligen på tisdag men om jag blir klar med den imorgon så får jag sovmorgon på tisdag :) 
Den kommande vecka är det ganska soft i skolan då vi endast typ kollar på film osv. Men i matten så kör vi på som vanligt... De är roligt men samtidigt jobbigt. Jag går bara halva veckan, då det är långhelg som börjar på torsdag! Så ja detta kommer bli en jobbig och rolig vecka... 
 
Nu ska jag bara ta det lungt och fixa inför morgondagen <3 Samt öva på dansen till sommaruppvisningen.. Berättar mer imorgon innan skolan!
Xoxo - Jossan

Blommor

Nu har jag nyss kommit hem, jag har vart ute med Anna och fotat lite blommor. Efter detta så ska jag byta om till träningskläder och sedan är det iväg till träningen. När jag kommer hem berättar jag vad jag har börjat på ;) 
 
Bildbomb:

 

 
 Här är några av bilderna vi tog! Nu ska jag byta om så skriver jag mer senare.
Xoxo - Jossan
 
 

Go´morron på er!

Hejsan, nu sitter jag vid datan och tänkte bra slänga upp ett inlägg innan jag går ner och äter frukost.
Vad gjorde ni igår?
Jag var med Agnes och tittade på Saw II, den var inte rolig alls. Jag är nu officellt rädd för clowner... Sedan när vi hade sett en timma av den så skulle Agnes gå och jag var ensam till kvart i nio, alltså två timmar. Maten blev två mackor, och sedan lite glass och godis... Japp, mitt godisuppehåll är borta nu :) Jag höll mig i sex månader, men läsk kommer jag försöka hålla i sex månader till. 
Nu sittter jag somsagt här och lyssnar på: http://www.youtube.com/watch?v=b7k0a5hYnSI Unwritten. Den är sjukt bra! 
Igår när jag väntade på Agnes så gjorde jag iordning mina klädlåder. Ni kan få se en utav dem...
Före ↓
Efter ↓
 
Nu ringde Anna och frågade om vi ska ta en liten fotopromenad, så jag ska klä på mig och gå ner och äta frukost :) Bilder kommer!
Xoxo - Jossan

Dagens planer

Idag hade jag bara tänk att ta det lungt, Agnes kommer hit vid halv två-två, vi ska ha lite mysigt och bara prata, ta igen tid som vi missat, hon kanske sover över och ikväll ska vi kolla på ´´The Devil Inside´´ någon av er som sett den? Just nu sitter jag i sängen och kollar på Top Model... Snart ska jag ta och bädda sängen samt städa upp lite på golvet. Sedan ska jag bara ta det lungt. Dagens outfit består utan mjukisbyxor ifrån Hollister och ett linne ifrån New Yorker. 
Nu ska jag kolla på lite väskor eller sätta på mig kläder och inte gå runt i pyamas.. De återstår att se...
Xoxo - Jossan

Början...

Som ni ser så ser desigen lite konstig ut men jag ska snart fixa den, men det kan ta ett litet tag. Nu har jag nyss kollat klart på alla säsonger av The Vampire Diaries och ska snart gå och lägga mig. Jag svettas och mitt rum är hur varmt som helst.
Min broder kom hem ifrån Turikiet idag, han såg ut som en pepparkaka! Han var jätte brun, nästan så att man blir lite avundsjuk... Han åt middag med oss, självklart får han välja mat och då valde han hamburgare. Han kom på en ny sak man kunde ha på den, nämligen Guagamoule (stavning) och det blev jätte gott. Juliette skulle ha stannat på middag men det blev för sent och hennes familj hade redan börjat med att göra en pizza åt henne. Aja maten blev jätte god!
Imorgon ska Agnes komma till mig på eftermiddagen, innan dess har jag inte planer. Jo jag kanske ska göra iordning mina klädlådor, dem är helt i oordning. Ni kan få en före och efterbild om ni vill. Sen ska jag antagligen ha en lååååång sovmorgon.
Jag uppdaterar imorgon när jag vaknar ;)
Me and my löshår!!!
Xoxo / Jossan